Magyar földbe magyar fát!

Öntözőrendszer, dísznövény, füvesítés Pomáz

Azért hoztuk létre 2010-ben pomázi 1000m2-es kertészeti árudánkat , hogy minden természetet szerető ember számára létrehozhassuk a legkellemesebb környezetet, hogy azt gondozzuk, illetve megtanítsuk a tulajdonosokat a gondozás "fortélyaira".Igyekszünk árukészletünket HAZAI termelőktől beszerezni, így növényeink jól bírják az időjárás viszontagságait.

Gyümölcstermő növényeinknél nagy hangsúly fektetünk a vegyszermentességre, vagy a minimális permetezésre, ezért REZISZTENS, RÉGI MAGYAR FAJTÁ-kat is tartunk szép számban. Így a gyümölcsfa tulajdonosok akár a következő évben saját termésű, fán beérett gyümölcsöt(zöldséget) szüretelhetnek, aminek az íze utólérhetetlen.

Ültetés:

Az ültetés nem dátum, hanem időjárás függő.Télálló növényt( kivéve mediterrán) addig ültethetünk, amíg a talaj át nem fagy és nappal legalább 0 C van. Az ez után jövő kemény fagy nem károsítja a növényeket! A fő ültetési szezon ősszel van, de öltethetünk még tavasszal rügyfakadásig, illetve konténeres, cserepes,már begyökeresedett növényt bármikor.

Az utógondozás 1 év, ilyenkor a friss növények nagyobb figyelmet igényelnek( locsolás, permetezés) ezalatt gyökeret eresztenek, majd ezt követően indulnak növekedésnek. Az első években nem szerencsés a gyümölcsfákon hagyni az összes termést, de mutatóba, kóstolónak maradhat 1-2. A növényekre vonatkozó speciális ültetési,gondozási,teleltetési tudnivalókat mindenkinek személyesen elmondjuk.

H-SZ: 9-18
V: Zárva

Főszezonban (márc., ápr.) hétfőn is nyitva, Okt., nov:,dec hónapokban sötétedésig.

Telefon:

+36 30 962 88 63,
+36 70 241 90 01

Email:

szucs13@yahoo.com

Cím:

2013 Pomáz, Mártírok útja 23.

Cégünknél fontos, hogy Ön a legmegfelelőbb kiszolgálásban részesüljön. Ezért, nem okoz problémát sem az angol sem a német nyelv.
Címünk: 2013 Pomáz, Mártírok útja 23.

Üdvözlettel:
Havas Gábor és Szűcs Andrea